Her er siden hvor jeg vil fortælle lidt om Den Nord West 900 vi havde i 9 år.

Vi har solgt den 28-11 2006.

Sådan er en Nord West 900 indrettet.

Vil du se indretningen i farver så tryk her.

Vi bruger næsten al vores fritid ombord på Ma-Ry i sejlsæsonen fra den 1/4 til 1/11 på søerne omkring Ry og Himmelbjerget.
Vi sejler i en motorbåd af typen Nord West 900 med en 220 hk. Perkins diesel motor topfart på 22 knob (en fart vi slet ikke kan bruge på søerne, men kan bruges når vi er på havet om sommeren).
Den er bygget i Norge 1986, vi købte den i Sverige 1997, og vi er blevet meget glade for den, fordi den er godt indrettet med meget plads ude og inde.
Båden ligger i Ry Marina, og vi er medlem af Ry Bådlaug, hvor vi har mange gode og dejlige venner, som vi sejler sammen med og mødes med når vi er ude og sejle, eller når vi er en tur nede i klubhuset.
Vi sejler rigtig meget nede på søerne, der er så mange dejlige steder dernede. Og så har vi  alle broerne, som vi kan ligge til ved.
Der er over 30 broer, som vi har i fællesskab sammen med SMK og SSK (Silkeborgsøernesbrosamarbejde).
Når vi er kommet ud til en bro, hvor vi har besluttet os for at være, ligger vi til. Så kan vi rigtig slappe af. Sommetider går vi nogle lange ture i skovene omkring søerne (når jeg kan få Tina med). Vi sejler sommetider til Silkeborg og går til Torvedag. Vi er  med til Riverboat Jazz festival i Silkeborg. Vi deltager i mange af de arrangementer, som Bådlauget arranger.
I vores sommerferie får vi båden kørt til Horsens og tager på havtur i 3 uger. Vi har været mange steder efterhånden, et år var vi ovre i Roskilde Fjord, og de sidste 2 år har vi sejlet nede i det Sydfynske øhav, og har været mange dejlige steder dernede.
Det er godt at komme på havet og få noget mere vand at sejle i, men det er også rart at komme hjem igen til det kendte og alle vennerne. Nogle kan ikke forstå, at vi bare sejler inde på søerne, men vi kan altid sejle, vi er ikke afhængige af vind og vejr, og vi behøver ikke at sejle ret langt hvis vi ikke vil det. Vi bruger båden som et sommerhus i sommer halvåret.

Billeder af Ma-Ry og steder vi har været.

Klik på teksten for at se et større billede.

Horsensfjord Ry Marina Ry Marina agter Rosvig
Ma-Ry Borresø Ma-Ry med Sne Ma-Ry på Tunø Ma-Ry & Bounty
Ma-Ry indretning Ma-Ry Rosvig Ma-ry Silkeborg Ma-Ry Skovbakken
Ma-Ry Anholdt Ma-Ry Svanemøllen Bryggerbjerg. Karolineamaliehøj
Solnedgang Julsø Solnedgang Solnedgang Julsøbro Bryggerbjerg efterår
Her kan vi sejle Ma- Ry Bro 53 Rosvig Ma-Ry  i Marina
Hjejlen. Biler i Silkeborg. Ma-Ry bliver løfte. Ma-Ry i hal.

Flere Billeder af Ma-Ry klik her.

Copyright(c) 2003 www.ma-ry.dk. All rights reserved.